2015 Yılı Şubat Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 02.03.2015
  • tarsustb

Borsamız Şubat Ayı Aylık Olağan Personel Toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda:

* 23.01.2015 tarihli personel toplantı gündemleri hatırlatıldı ve 2015 yılı Ocak ayı itibari ile Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistiklerinin(Fax-Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) gözden geçirilmesi ile devam etti.

* 2015 yılı Faaliyet Takvimimizde yer alan Sosyal Sorumluluk Faaliyetimiz olan Huzurevi Ziyareti ile ilgili ortak bir zaman belirlenerek 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında ziyaretin gerçekleştirilmesine karar verildi.

* 2015 yılı iyi uygulama konusu değerlendirildi.

* Personellerin İş Planları değerlendirilerek konu ile ilgili anlaşılmayan veya aksayan noktalarda çözüm önerileri geliştirilmiş bu süreçten daha verimli sonuçlar elde edilmesi konusunda öneriler dikkate alınmıştır.

* Paylaşımda Kullanılmakta olan Giden Evrak Defterinin işleyişi konusunda yeni fikirler geliştirilerek uygulamaya alınmıştır.

* Personelin Muhtelif önerileri konusunda ise proje uzmanı ve yardımcısı personellerimiz birimlerinin ocak ayı döneminde yaptıkları işler konusunda diğer personellerimizi bilgilendirmesi ile toplantımız sona ermiştir.

 

2015 Yılı Şubat Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi