VERGİ HAFTASI KUTLAMA ZİYARETİ

  • 24.02.2015
  • tarsustb

Tüm Türkiye'de kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle Tarsus Kızılmurat Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Hatipoğlu, Şehitkerim Vergi Dairesi Müdürü Veysel Kurt  ve vergi dairesi gelir uzmanları Başkanımız Murat Kaya’yı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Başkan Murat Kaya verginin kutsal bir görev olduğunu belirterek "Öncelikle bu hafta dolayısıyla nezrinizde tüm vergi dairesi çalışanlarımızı tebrik ediyorum.” Diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Devletin hizmetlerini yürütebilmesi için vatandaştan aldığı vergilerle işleri yaptığını, bu nedenle toplanan vergilerin kutsal olduğunu söyleyen Başkan Murat Kaya, “Vatandaşımıza çözüm üreten, mükellef haklarını gözeten, vergi konularında yardımcı çözümlerle yaklaşımını yenileyen vergi dairelerimize güvenilir, etkin  şeffaf yapısından ötürü ve biz mükellefleri ile kurduğu yapıcı ve olumlu diyalogtan dolayı teşekkür ederim.”dedi.

 

Vergi Dairesi Müdürlerimiz ise  hafta boyunca kurumları ve kuruluşları ziyaret ederek, vergi bilincini ve önemini yükseltmeye çalıştıklarını söyledi.

 

VERGİ HAFTASI KUTLAMA ZİYARETİ
VERGİ HAFTASI KUTLAMA ZİYARETİ