Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya,Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü kutladı

  • 27.10.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, özellikle son 10 yıllık dönem içerisinde hayata geçirdikleri projelerle bugün gelinen noktada herkes tarafından görüldüğünü ve takdirle karşılandığını söyledi.

Tarsus Ticaret Borsası Ekim ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Murat Kaya başkanlığında gerçekleşti.

Gündemdeki konuların görüşülmesinin ardından başta ülke gündemi olmak üzere genel ekonomi ve ticareti hakkında istişarede bulunulan Borsa’nın Ekim ayı Meclis Toplantısı’nda, bundan sonraki süreçte yapılması planlanan projeler gündem maddelerinde ele alınarak tek tek değerlendirildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde konuşan Meclis Başkanı Kaya, ‘tarıma dayalı üretim ve gıda enflasyonu’nun dünya genelinde birçok ülkeyi yakından ilgilendirdiğinin altını çizerek, özellikle tarımda artık belirli kalite standartlarda üretim yapılması gerektiğini ifade etti.
Tarsus Ticaret Borsası olarak son 10 yılda hayata geçirilen projelerin herkes tarafından yakından takip edildiğine vurgu yap Meclis Başkanı Kaya “Şunu açık ve net bir dille ifade etmek isterim ki, Ticaret Borsamızın bugün geldiği nokta herkes tarafından görülüyor ve herkes tarafından da takdirle karşılanıyor. Ben buradan bir kez daha bizlere güvenen Borsamızın değerli üyelerine, Meclis Üyelerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum” ifadesini kullandı.

29 Ekim Pazar günü kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü dolayısıyla da düşüncelerini Meclis Üyeleriyle paylaşan Meclis Başkanı Murat Kaya “Bundan 100 yıl önce bize emanet edilen Cumhuriyetimizin ilanını kutlayacağız. Bir milletin iradesine duyulan saygı, en büyük erdemdir. Milletimizin ortak iradesiyle ve imanla hep beraber, el ele gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin son noktası olan Cumhuriyet, bugün bizlere her zamankinden daha fazla güç ve azim vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. Ülkesine, milletine ve geleceğine inanan tüm vatandaşlarımızın eşitlik ve özgürlük temeli üzerine kurulmuş en kıymetli varlığımız, gelecek nesillere en değerli emanetimiz, Cumhuriyet’tir. Cumhuriyetin 100. yılında görev alan Borsamızı yüzyılına taşıyacak meclisim ve yönetimim olarak üyelerimizin faaliyet gösterdiği sektörlerin mevcut sorunlarının çözülmesi için çalışmalar yapmaya, ulusal ve uluslararası alanda rekabet güçlerinin artırılması için sektörel stratejiler geliştirmeye biz devam edeceğiz

Milletimizin ortak iradesiyle ve imanla hep beraber, el ele gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin son noktası olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yıldönümüne de kutluyorum” şeklinde konuştu.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Kaya, İsrail’in, Gazze’ye yönelik saldırısı sonrasında Filistin’de binlerce çocuk ve masum sivili öldürerek insanlık suçu işlediği, Filistin’i kan ve gözyaşına boğan İsrail’i şiddetle kınadığını sözlerine ekledi.

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya,Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü kutladı