Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümünü Kutladı.

  • 26.10.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümünü Kutladı.

29 Ekim Pazar günü kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu 28-29 Ekim Cumartesi ve Pazar günü Tarsus Kültür Parkta yapılacak 100. Yıl Cumhuriyet Kermesi etkinliklerine de tüm üyelerini davet etti.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu mesajı;
“Milli birliğimize ve beraberliğimize kast eden iç ve dış etkenlere karşı daha çok kucaklaşmalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları yokluk içerisinde girdikleri savaşlarda bir var olma mücadelesi vermiş. Bu uğurda can vermiş ama bir karış toprak vermemiştir.

Vatanına aşık bir milletin efratları olarak Cumhuriyetle açılan yolda ülkemizi en büyük ekonomilerden birisi yapmaya söz vermiştik. Milletin egemenliğini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır anlayışıyla da bugün ekonomide verdiğimiz savaşı da aynı şuur ile kazanacağız. Bu yolda durmadan çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti’ni huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetin banisi büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi hislerimizle kutluyor, üyelerimizin ürünlerini teşhir edeceğimiz 28-29 Ekim Cumartesi ve Pazar günü Tarsus Kültür Parkta yapılacak 100. Yıl Cumhuriyet Kermesi etkinliklerine de tüm üyelerimizi bekliyoruz.”




Click the banner to read this article in English or Russian

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümünü Kutladı.