• 27.09.2023
Oda Başkanlarından Ziyaret

Oda Başkanları, Tarsus Ticaret Borsası’na ziyarette bulundular.

Ziyarette Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Madeni Sanatkarlar Oda Başkanı Kaplan Kiltaş, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş ve Tarsus Tenekeciler ve İnşaat Malzemesi Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mustafa Güçyetmez yer aldı.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Bayram ve İlhan Titiz’le bir araya gelen Esnaf Oda Başkanları “Hepimiz Tarsus için çalışıyoruz.” Ortak mesajında bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, nazik ziyaretlerinden dolayı Şahin, Kiltaş, Taş ve Güçyetmez’e teşekkürlerini iletti.
Ziyarette oda başkanları ile kentin sosyal, ekonomik ve ticari gelişimine katkı sağlayacak fikirlerini paylaştılar

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke,” Sorunlarımız ortak. Tarsus hepimizn. Birlikte istişare edeceğiz, iyi bir diyalog içinde olacağız. Hedefimiz Tarsus’u kalkındırmak, hedef Tarsus’un esnafı ile tüccarı ile bir araya gelip Tarsus’u güçlendirmektir. Hepimizin hedefi Tarsus’un marka bir şehir olması olmalıdır. Tarsus’a hizmet veren odalarımız ile bu konuda üzerimize düşen her türlü girişimde bulunacağız ve katkıyı sunacağız. Bu noktada paylaşımlarımızı ortak platformlara beraber taşıyarak hem Tarsus hem de bölge için birliktelik sağlamış oluruz.” şeklinde konuştu.

“Hepimiz Tarsus için çalışıyoruz.” Ortak mesajında bulunan Oda Başkanları, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde esnafların sorunları ile borsa üyelerinin, üreticiler ve tüccarların sorunlarının sonuçta ortak noktada buluştuklarına değinerek, temsille yüklendikleri sorumlulukların istişare ve diyalogların artırılarak birlikte güç kazanılır mesajını verdiler.

Click the banner to read this article in English or Russian