Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke Gaziler Gününü Kutladı

  • 19.09.2023
  • tarsustb
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, birlik ve beraberliğimiz de gözü olanlara karşı kardeşlik ruhunu canlı tutmak azmini, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında “Şehit ve gazilerimiz, devletimizin ve milletimizin özgürlüğüne, bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden mihraklara karşı canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile bu Ülkeyi bizlere vatan edinilmesini ve vatan olarak korunmasını sağlamışlardır.

Bu vatan, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Bu yüce emanetin varlığında birlik ve beraberlik içerisinde yaşayarak ancak bu fedakârlığın gereğini yerine getirebiliriz. Birlik ve beraberliğimiz de gözü olanlara karşı kardeşlik ruhunu canlı tutmak azmini, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu bilmeliyiz.

Bu anlamlı gün vesilesiyle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete göç etmiş şehit ve gazilerimizi anarken, Gazi ve şehitlerimizin ailelerinin kederlerini paylaşır, hayatta olan tüm gazilerimize sağlık ve esenlik diler, onlara saygı ve sevgilerimizi sunarız.” dedi

Click the banner to read this article in English or Russian

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke Gaziler Gününü Kutladı