Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

• 12.09.2023
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, TOBB’da gerçekleşen Yeni Akreditasyon Standardı Eğitimine katılmak üzere gittiği Ankara’da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Hisarcıklıoğlu’nun makamında gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Tarsus’ta gelişmeler hakkında ve bundan sonraki süreçte Yönetim Kurulu olarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tarsus Ticaret Borsası olarak büyük bir aile olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun misafirperverliğinden ötürü kendisine teşekkür etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, karşılıklı tanışma ile başlayan ziyarette, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Teke’yi kutladı.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke’nin görev süresi içerisinde Yönetim Kurulu ile birlikte başarılı projelere imza atacağından şüphe duymadığını dile getiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Bende bundan sonraki süreçti Tarsus Ticaret Borsası’nın yeni projelerini yakından takip edeceğim. Sizlerin yapacağınız her çalışmada TOBB olarak yanınızda olduk olmaya da devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında, ‘Gücünü Üyelerinden Alan Kurum’ şiarıyla bundan sonra da Borsa Meclisimiz ile birlikte üyeleri başta olmak üzere, kentine ve ülkesine hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek “Tarsus Ticaret Borsası bölgesinde lider, ülkesinde saygın, üye memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla çalışan sorumluluk sahibi bir kurum olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi.

Click the banner to read this article in English or Russian