AKREDİTASYON İZLEME KURUL TUTANAKLARI VE FAALİYET RAPORUMUZ

  • 13.02.2015
  • tarsustb

Borsamız Akreditasyon İzleme Kurulu Kurul Üyeleri Borsa Başkanımız Murat Kaya, AİK Kurulu Üyeleri Kemal Süheyl Batmaz, Yılmaz Karabulut, Hasan Şanlı, Elif Köksal ve Cumali Erdoğan'ın katılımı ile 2015 yılı ilk toplnatısını gerçekleştirdi.2015 yılı iş planları, Kalite Hedefleri Stratejik Planımız Amaç ve hedefleri ile 2014 Yılı Borsamız Faaliyet Raporunun görüşüldüğü toplantı sonrası Başkanımızın açıklaması şu şekildedir.

 

Sürekli gelişime odaklanan insan kaynakları ve yönetim anlayışımızla kendi içimizde yaptığımız gelişim açılımına ek olarak, üyelerimize ve yerel gündeme de özel olarak kulak verdik. Süreç içerisinde yaptığımız paydaş çalıştayları, anketler, üye ziyaretleri, veri analizleri, seminer ve eğitim gibi pek çok çalışma vasıtasıyla ve ayrıca üyelerimizden, meclisimizden ve Tarsus’ta sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz paydaş kurumlardan aldığımız fikir ve görüşlerin de dikkate alınmasıyla hizmet donanımımızı yeniledik, zenginleştirdik.

 

2014’ün Ağustos ayında yerleştiğimiz "Yeni Hizmet Alanı ve Binamız" ve Soğuk Hava Depolarımız teknik ve bilişim sistemlerinin sonuna kadar kullanıldığı, ekonomik ve sosyal amaçlı çalışmalara zemin hazırlayacak şekilde planlanmış yeni hizmet alanımızda Borsacılık faaliyetlerimize kattığımız “Satış Salonu” hizmetimizle ilgili olarak da deneme alım satım işlemlerimizin tanıtımı , kullanımı konusunda eğitimlerimiz günün mesai saatleri içerisinde verilmeye başlanmıştır.

 

Her şeyden önce, Tarsus'a, dolayısıyla Ülkemiz Ekonomisine kazandırılan tüm alt yapı yatırımlarıyla gerçek anlamda Borsacılık yapılması hedeflenen Tarsus Ticaret Borsası,  Üyelerine kaliteli ve en hızlı şekilde hizmet vermeyi benimsemiş,  2014 yılında en yüksek puanla “A+” Kalite Akredite Borsa Tescili ile Avrupa ve Dünya standartlarında beş yıldızlı hizmet veren odalar arasında yerini almıştır.

Sistemin sürekliliğini taahhüt eden Borsamız 2015 yılı ilk Akreditasyon İzleme Kurulu toplantısını gerçekleştirerek 2014 yılını değerlendirmiş, 2015 yılı kalite hedeflerini belirlemiş, 2015 yılı Stratejik planını güncellemiştir.

 

2014 Yılına Borsamızın faaliyetlerine yönelik hazırladığımız 2014 Yılı  FAALİYET Raporumuzu tamamlayarak üyelerimizin ve halkımızın bilgisine sunduk.

Bizim için öncelikle üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesi önemli. Üyelerimizin memnuniyetini sağlayamıyorsak başarılı olduğumuzu asla düşünemeyiz.

 

Çünkü BORSAMIZ, ÜYELERİMİZ VARSA VAR.

Göreve geldiğimiz günden itibaren ‘takip eden’ değil, ‘yönlendiren’, ‘yol açan’  kurum olmayı amaçlayan Tarsus Ticaret Borsası, kendisine duyulan güven ve istikrar yolundan sapmadan devam edecektir.

 

TARSUS TİCARET BORSASI’ nın Ülkemize ve Tarsus’a sağladığı hizmet faaliyetlerinde bize olan katkılarından dolayı tüm Dış Paydaşlarımıza, Üyelerimize, Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve Çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

 

Murat Kaya

Başkan

 

AKREDİTASYON İZLEME KURUL TUTANAKLARI VE FAALİYET RAPORUMUZ