Tarsus Ticaret Borsası, TOGG’u teslim aldı.

  • 18.08.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası, TOGG’u teslim aldı.

Türkiye genelinde 365 oda ve borsa, Türkiye’nin ilk milli ve yerli otomobili olan TOGG sahibi olabilmek için müracaatta bulunmuştu. Müracaatların ardından kura çekimi yapılmıştı. Tarsus Ticaret Borsası’nın kurasını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu çekerek TOGG hakkı elde edilmişti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ile Meclis Üyesi Nail Uçak’ın da bulunduğu teslimatta, teslim alınan araç ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke şu sözleri kaydetti;
“Türkiye'nin ilk yerli ve milli doğuştan elektrikli otomobili TOGG T10X akıllı cihazımızı teslim aldık. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kadim şehrimize son teknoloji TOGG'u kazandırmanın sevinci içerisindeyiz Bize bu gururu yaşatan TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen tüm paydaşları kutluyorum.
2 ARAÇ AYNI ANDA ŞARJ EDİLEBİLİYOR
Ayrıca yine Borsamızda Türkiye’de YENİ NESİL ilk elektrikli şarj istasyonu kuran İlçe Borsası olduk. Milli gururumuz TOGG’un , memleketimizde yaygın kullanımını destekleme amaçlı borsamız otoparkında yer alan ve diğer marka elektrikli araçları da hızlı şarj yapabilecek ilk yeni nesil şarj istasyonumuz hizmet vermektedir.
Mevcut istasyonda 2 araç aynı anda şarj edilebilecek kapasitede. İstasyonda, 30 dakikadan az sürede %20'den %80'e şarj imkanı sağlanmaktadır. TOGG başta olmak üzere tüm Türkiye’deki tüm elektrikli araç sahiplerinin erişimine 7/24 açık. Mobil aplikasyon üzerinden şarj istasyonu bulma, istasyona ulaşma ve çeşitli ödeme yöntemleri şarj hizmeti alma seçenekleri de sunulmaktadır.” dedi.


Click the banner to read this article in English or Russian

Tarsus Ticaret Borsası, TOGG’u teslim aldı.
Tarsus Ticaret Borsası, TOGG’u teslim aldı.