Yönetim Kurulu Eski Başkanı Bekir Kaya Son yolculuğuna uğurlandı

• 24.07.2023
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığını 28 yıl boyunca kesintisiz yapan Bekir Kaya hayata veda etti.

1980 yılında Çukurova A.Ş.’nin temsil yetkisi ile Borsa meclisine giren Bekir Kaya,1984 yılından 2012 yılına kadar Tarsus Ticaret Borsası’nın yönetim kurulu başkanlığını aralıksız olarak devam ettirdi. Merhum Bekir Kaya, 23 Temmuz 2023 Pazar günü Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenin ardından sonsuzluğa uğurlandı.

BİRÇOK GÖREV ÜSTLENDİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin komisyon ve kurullarında da görev alan Bekir Kaya son döneminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği mevzuat komisyonunda görev aldı.

Ayrıca Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanlığı görevini de yürüttü.

Tarsus Amerikan Koleji TAC'58 mezunu olan Bekir Kaya, üniversiteyi ODTÜ Endüstri Mühendisi olarak bitirdi.

Çukurova Anonim Şirketinin satın alma müdürü olarak iş hayatına başlayan Bekir Kaya, görev yaptığı sürece, Tarsus Ticaret Borsası'nın gelişimine, kentin ticari ve ekonomik anlamda kalkınmasına yönelik yaptığı çalışmalarla her zaman takdir edilmiş bir insandı.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde bulunurken, birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla her zaman eğitime destek olan Bekir Kaya, Tarsus Üniversitesi’nin kente kazandırılmasında en büyük pay sahipleri arasında yer aldı.

Merhum Bekir Kaya’nın cenaze törenine Tarsus Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, genel sekreter ile Borsa personelleri, Borsa üyeleri, iş insanları, yakınları ve sevenleri katıldı.
Yönetim Kurulu Eski Başkanı Bekir Kaya Son yolculuğuna uğurlandı