• 17.07.2023
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Borsayı Ziyaret etti.
Adalet Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde düzenlenen "Yargı ve İş Dünyası Sempozyumu" için Adana’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu,sempozyumun ardından, Tarsus Ticaret Borsasının etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaretinde Borsanın kuruma ve kente kazandırdığı projeleri hakkında yönetim kurulu Başkanı Ali Seçer’den bilgi aldı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Borsanın GES, Lisanslı Depo, E-Şarj istasyonu ile örnek bir kurum olduğuna değinerek başarılı çalışmaları için Borsa Yöneticilerini tebrik etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Borsanın meclisi ile birlikte tek ses olarak çalıştıklarını, kente ve kuruma dair kazanımların arttırılacağını belirtti.

Yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret Borsası Personelleri ile de bir araya gelerek personellerin başarılarının devamını diledi.

Click the banner to read this article in English or Russian