TARSUS ZİRAAT ODASINA ZİYARET

• 09.02.2015

Başkanımız Murat Kaya’dan , Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer’e hayırlı olsun ziyareti. Tarsus Ziraat Odası’nda geçen hafta sonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda tekrar Başkanlığa seçilen Ali Ergezer’i Başkanımız Murat Kaya, Meclis Üyeleri ve TOBB Delegelerimiz İsmail Hakkı Ekincioğlu ile Refik Zaman   ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşan Başkanımız Murat Kaya’" Geçtiğimiz hafta sonu Ziraat Odamızın Olağan Genel Kurulu yapıldı ve mevcut Başkanımız tekrar başkanlığa seçildi. Bu kapsamda kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza görevinde başarılar diler, Tarsus çiftçisi adına güzel hizmetler yapacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkanımıza ve meclis üyelerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Her iki kurumda Tarsus için el birliği ile Tarsus’un sorunlarını her platformda dile getireceklerini belirtti.

TARSUS ZİRAAT ODASINA ZİYARET