AKDENİZ GAZETESİNDEN NEZAKET ZİYARETİ

  • 04.02.2015
  • tarsustb

Kentimizin çeyrek asırdır aynası olan Akdeniz Gazetesi Kurucusu Mehmet Can Bulut ve Genel Yayın Yönetmeni Hakan Bulut Borsa Başkanımız Murata Kaya'ya nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akdeniz Gazetesi Kurucusu Mehmet Can Bulut yeni hizmet alanımızın hayırlı olması temennisinde bulunarak, Borsanın kentimiz için gösterdiği çalışmalardan dolayı Başkan Murat Kaya'ya teşekkür etti


Başkan Murat Kaya "Akdeniz gazetesi, Kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktararak, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olmaktadır. İlkeli, toplum yararı gözeten haberleriniz ile Tarsus’un sesi, kulağı, gözü, vicdanı olan gazetemiz aynı zamanda kentin yaşam kalitesinin gelişimini sağlayan yayınları ile de şehrimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin kamuoyu ile paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de rol almaktadır. Bir anlamda gazetemiz bizim ve kentimizin eli, gözü, dili ve sesidir.Bu nazik ziyaretiniz bizi fazlasıyla sevindirmiştir.” Sözleri ile ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

 

AKDENİZ GAZETESİNDEN NEZAKET ZİYARETİ