TÜED ve TADER ZİYARETİ

  • 30.01.2015
  • tarsustb

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TÜED) Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, Tarsus Şube başkan yardımcısı Arif Kılıç, TADER Başkanı Semih Özsu ve Sosyal Güvenlik Şube Müdürü Cemile Tekerlek ve basın mensuplarından oluşan heyetle Borsamızı ziyaret ettiler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Murat Kaya “Ankara’da bizleri, Tarsusluları her yönden temsil edenlerin bu hoş ziyareti bizleri fazlasıyla mutlu etti. Hoş geldiniz.” Dedi.

Tarsus’un genel sorunları ve üniversite hakkında yapılan istişarede,TÜED Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz , Tarsus’a ilk fakülte yapılırken çok uğraş ve çalışma sergiledik, yorulduk ama fakültemiz yapılınca yorgunluğumuzu unuttuk.Şuan sizin gösterdiğiniz uğraşı ve çalışmayı takdirle izliyor ve beğeniyoruz TÜED olarak maddi manevi her şeyi yapmaya hazırız.” Dedi.

 

TADER Başkanı Semih Özsu,” Tarsus’tan çok uzun yıllar önce ayrıldım fakat hiç bağım kopmadı. Ankara da kurduğumuz derneğimizle Tarsus’un tanıtımını , sosyal , ekonomik katma değerini yükseltmek adına yaptığımız çalışmalarda Tarsus Ticaret Borsasının ve diğer STK’ların verdiği destekler müthiş ölçüde faydalı oldu.”

 

Başkan Murat Kaya “ Tarsus yavaş, yavaş birlikte hareket etmeyi öğreniyor. Bizlere Bey değirmenini geçemezsiniz diyenler bugün kat ettiğimiz mesafeye imrenerek bakıyorlar. Artık farklı görüş ve düşüncedeki insanlarımızla ortak akıl ve fikirde hareket etmenin , lobi oluşturmanın  ortak noktamız TARSUS olduğu hedeflere yönelik neticeleri almaya başladığımıza inanıyorum.Tabiki bu süreçte Valilik, Büyükşehir ve İlin mevcut siyasi yapısının  Tarsus’ a bir üniversite kurulması noktasında yapılan çalışmalarımızı desteklemesini de bekliyoruz.Sizlerin Ankara’dan  Tarsus’a ulaşan samimiyetiniz bizlerin heyecanını daha da arttırıyor.”

 

TÜED ve TADER ZİYARETİ