TARSUS TSO'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 21.01.2015

Borsamız Yönetim Kurulu Tarsus TSO’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarsus’un ekonomik potansiyeli ve nüfusu ile ülkemizin önemli merkezlerinden birisi olduğunu vurgulayan Başkan Murat KAYA “Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilişki ve işbirliğimizin devam etmesinden memnuniyet duyacağını belirterek Türkiyenin en eski ve ilk Odası olması anlamında yenilenen binası ile Odamızın hizmet kalitesini daha da üst seviyelere çıkaracağına inandığını söyledi.

Ayrıca, Başkan Murat KAYA “Sayıları ve yatırımları büyüyen, satın alma ve satış coğrafyası genişleyen şehrimizin önünü açmak durumundayız. Bunun doğal sonucu olarak gelişen ve büyüyen kentimize ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için odamızın bu yeni binasına kazandırılmasında katkısı olan ve bu aşamaya gelmesinde emeği geçen tüm meclisinize ve yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ederiz.”dedi.

Ziyaret Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ‘ın yeni binalarını tanıtımı ile sona erdi.

TARSUS TSO'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ