MEDİCAL PARK HASTANESİNDEN ZİYARET

  • 21.01.2015
  • tarsustb

Tarsus Medical Park Hastanesi yeni Genel Müdürü Ahmet Egin ve Halka İlişkiler Müdürü Nermin Ateş Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kaya’yı ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında hedeflerinin herkese kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu'Herkes İçin Sağlık' misyonu doğrultusunda hizmetlerini sürdür düklerini vurgulayan Genel Müdür Egin” Tarsus Medical Park Hastanesi ilerleyen günlerde yapacağımız yatırımlara ilaven doktor kadrolarında ilaveler yaparak, hastanemizin büyümesini sağlayacak olan ilaveleri harekete geçireceğiz. Bölgenin sağlıkta en çok ihtiyaç duyulan, Tarsus Medical Park Hastanesi her yönü ile büyüyen ve sağlıkta en iyi hizmet sunacak uzman kadrosu ile tercih edilen sağlık kurumu olacaktır.” Dedi.

Başkan Murat KAYA, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizlerin sağlık ve diğer tedavi konularında hayatımızı kolaylaştırma noktasında hastanemizin yapacağı çalışmaları yürekten destekliyoruz.Tarsus’a hoş geldiniz. Çalışmalarınızın Tarsus'a ve Tarsus Medical Park Hastanesi'ne hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

 

MEDİCAL PARK HASTANESİNDEN ZİYARET