AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'un Ziyareti

  • 19.01.2015
  • tarsustb

AK Parti Mersin Milletvekili ve İçişleri Komisyonu üyesi Ahmet Tevfik Uzun ile Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen Borsamızı ziyaret etti.

Ziyaretin ana temasını “Tarsus ve sorunların çözüme ulaştırılması” konularında fikir paylaşımı şeklinde gelişti.

Başkan Murat KAYA; “Bugün Tarsus nüfusu 350 bin sınırına ulaşmıştır. Bu nüfus hacmi ile şehrin sorunlarının biran önce çözüme kavuşması için öncelikle bizlerin üzerine düşen görev sivil toplumun ve Sivil Toplum Kuruluşlarının, gerek mülki, gerek yerel amirlerimizle ve Milletvekillerimiz ile ortaklık anlayışıyla, hemşerilik hukuku çerçevesinde, kentin kalkınma önceliklerinin ve sorunlarının tartışılabilir ortamlarını oluşturmak, ortak aklın ve çözüm önerilerinin sunulacağı yönetim mekanizmalarını hayata geçirmektir. Bu birlikteliği sağlamak sorunları çözecek kurum veya kuruluşlar için öncelikli hedef olmalıdır. Bir araya gelmeden ve bir arada konuşmadan ortak sorunu çözüme kavuşturmaya gidemeyiz. Bu yüzden kesinlikle bir araya gelmemiz gerekiyor. Her zaman diyalog halinde olmalıyız.” Dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun Tarsus’un gündemine dair konularda, sorunların çözümünde, sağlanacak katkılar konusunda, alınacak çözüm önerilerine katkı ve işbirliği sağlamada Başkanımızla hem fikir olduğunu ifade ederek “Tarsus için elbirliği ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'un Ziyareti