DEVA Partisi İlçe Başkanlığından Borsaya Ziyaret

  • 23.03.2023
  • tarsustb
DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Hasan Atay, Milletvekili Aday adayı Emrah Şimşek ve İl Teşkilatı Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kuruluna ziyarette bulundu.

“Tarsus Ticaret Borsası, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerini öncelikle tebrik ediyor, başarılı çalışmalara imza atacaklarını biliyoruz.” diyen Demokrasi ve Atılım Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay, ilçe teşkilatının yapısı ile hedefleri hakkında Borsa Yönetimini bilgilendirdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Borsasının yeni dönemde gerçekleşecek faaliyet ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aktararak iyi dilekleri ve ziyaretleri için parti teşkilatına teşekkür etti.

Seçer, “Bizlere projelerinden bahseden Deva Partisi İlçe Başkanı Atay’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Nazik ziyaretleri için de teşekkür ediyorum”dedi.

DEVA Partisinin Tarsus Ticaret Borsası’na gerçekleştirdiği ziyarette dengeleri gözeterek her kesimden ve çeşitli meslek dallarından yönetim kurulu oluşturduklarına değinen İlçe Başkanı Av. Hasan Atay yönetim kurulu üyelerini Milletvekili Aday adayı Emrah Şimşek ile beraberinde ilçe teşkilatı yöneticilerinden İlçe Başkan Yardımcıları Burhan Demir ve Av. Murat Aslan, Başkan Vekili Av. Torun Caner Çakmak ve İlçe Parti Sekreteri Ataman Yıldız’ı da tanıttı.

Görüşme sırasında ülkedeki ekonomik ve siyasal gelişmelerle tarım ve tarıma dayalı sanayi alanındaki sorunlar üzerine karşılıklı görüşler aktarıldı.

Click the banner to read this article in English or Russian


DEVA Partisi İlçe Başkanlığından Borsaya Ziyaret
DEVA Partisi İlçe Başkanlığından Borsaya Ziyaret