Tarsus Ticaret Borsası Deprem Yardım İcra Komisyonu oluşturdu.

  • 24.02.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclisi Şubat Ayı Meclisinde aldığı kararla Tarsus Ticaret Borsası Deprem Yardım İcra Komisyonu oluşturdu.
Tarsuslu hayırseverlerin katılımıyla Tarsus’ta misafir edilen AFETZEDELER’in ihtiyaçlarının karşılanması için Tarsus Ticaret Borsası Meclisinin oluşturduğu Deprem Yardım İcra Komisyonu aracılığı ile hayırsever üyelerinin yapacağı yardımları AFETZEDE misafirlerimize ulaştıracak.
Meclis Başkanı Murat Kaya, Şubat ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmasın da ; “6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketi ülkemizin 10 ilinde büyük tahribata yol açtı. Kurum olarak buralarda depremden etkilenen afetzedelere yardım elimizi ulaştırdığımız gibi Borsa üyelerimizde buralardaki afetzedelere yardımlarını esirgemedi. Allah hepsinden razı olsun.
Fakat şu an kentimizde misafir ettiğimiz 20 binden fazla afetzede vatandaşımız var. Tarsus’a , Tarsusluya yakışır şekilde depremden etkilenen vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını bugün için değil yarını da düşünerek karşılamaya devam edeceğiz. Şehrimizde yaşayan afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya, Üyelerimizin de yardımlarına aracı olmaya Borsa Meclis üyelerimizden oluşturduğumuz Deprem Yardım İcra Komisyonu aracılığı ile devam edeceğiz.” Dedi.
Tarsus’a gelen depremzedelere destek vermek isteyenlere davette bulunan Meclis Başkanı Murat Kaya,
Depremin yaşandığı günden beri Borsamızı, borsa depolarımızı tamamen depremzedelerimize yapılan yardımları organize eden ve yöneten lojistik bir merkez haline getirdik. Duyarlı ve hayırsever üyelerimizin ve hatta vatandaşlarımızın ilettiği yardımları bekletmeden afetzedelerimize ulaştırdık. Ulaştırmaya da devam ediyoruz. Çünkü bu yardımlar bugünle sınırlı değil. Borsamız,Üyelerimiz ile birlikte; ilgili kamu kurumlarıyla iletişim halinde şehrimize gelen afetzedelerimizin acil ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalara destek vermeye devam edecek. Bu büyük felaketin üstesinden üyelerimizin de yardımları ile hep birlikte geleceğiz. Yaralarımızı birlikte saracağız. Gün birlik olma günü”. Dedi.
TOBB’nin başlattığı Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyasına destek isteyen Meclis Başkanı Murat Kaya;
“Birliğimizce Türkiye genelinde TOBB’a bağlı 365 Oda ve Borsa ile bunların üyeleri ve arzu eden vatandaşlarımızın katılımıyla Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası adı altında bir yardım kampanyası başlattı. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde, halkımızın da beklentileri doğrultusunda felaketten etkilenen vatandaşlarımızın kalıcı konut ihtiyaçları için her türlü yardım ve desteği sağlayacağına olan inancımızla, kampanyaya üyelerimizin, hayır severlerin, iş dünyasının imkânları ölçüsünde desteklerini bekliyoruz.

Allah böyle felaketleri bir daha göstermesin. Dayanışma ile yaralarımızı hep birlikte saracağız. Alicenap üyelerimize ve vatandaşlarımıza yardımları ve destekleri için teşekkür ederiz
.

Click the banner to read this article in English or Russian

Tarsus Ticaret Borsası Deprem Yardım İcra Komisyonu oluşturdu.