Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

  • 16.02.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Meclis Başkanı Murat Kaya, mesajının başında 10 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifa temennisinde bulundu.
Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyulduğunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gönül gönüle olmanın yaraları saracak derecede önemi bulunduğunu ifade ederek, Miraç Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni etti.
Meclis Başkanı Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Üç Ayların manevi atmosferine girmişken deprem gerçeğiyle bir kez daha karşılaştık. Bugün bize düşen miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir. Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bugün ve gecelerden gerekli dersleri alarak, depremden etkilenen her bir vatandaşımıza dokunacak, onların gözyaşlarını silecek, onlara yardımcı olmak için canla başla gayret gösterenlere kuvvet vermesi için dua ve birlik içinde maddi manevi yardımlarımıza devam edeceğiz.
Bu vesileyle pek çok önemli olayı bünyesinde barındıran bu kutlu gecenin, tüm insanlığa rahmet, sağlık ve huzur getirmesini niyaz ediyor, mübarek Miraç Kandilini en içten duygularımla kutluyor, bir kez daha bu deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yüce Türk milletine ise başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Rabbim bizleri bir kez daha böylesine büyük acılarla sınamasın.” Dedi.

.

Click the banner to read this article in English or Russian

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.