BAŞKANIMIZIN BASIN ÇALIŞANLARI GÜNÜ MESAJI

  • 08.01.2015
  • tarsustb

Toplumun gözü kulağı olan basın ve basın çalışanları haberleriyle, araştırmalarıyla, yazılarıyla doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla, halkın haber almasını sağlarken, adeta bir köprü görevi üstlenerek, halkın sorunlarının ve düşüncelerinin de yöneticilere ulaşmasını sağlamaktadır.

 

Doğru bilgi ve haberin önemini her geçen gün daha da artarken doğru, dürüst, tarafsız ve hızlı haberciliğin saygınlığı da her geçen gün artırmaktadır. Olayları, ilkeli yayıncılık anlayışının bir gereği olarak tarafsız ve doğru bir şekilde halka aktaran basın çalışanlarımız, kişisel hak ve özgürlüklere, meslek ilkelerine bağlı kalmak koşuluyla insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu da üstlenmişlerdir.

 

 

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, basın sektöründe hizmet veren basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bütün samimiyetimle kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.Bu vesileyle, hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum” dedi.

 

BAŞKANIMIZIN BASIN ÇALIŞANLARI GÜNÜ MESAJI