• 10.01.2023
Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’den Borsa’ya ziyaret.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin yeni çilen yönetim ve meclis üyelerini tebrik etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Seçer, ziyaretten dolayı Mehmet Metin’e teşekkür ederek, Borsa olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla istişare ve iş birliği kültürünü önemsediklerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Borsa'nın eğitime olan yardımlarından duyduğu memnuniyeti belirtiği ziyaretinde, ortak çalışmalar ve iş birliğinde yürütülen faaliyetler kapsamında desteklerini esirgemeyen borsa yönetimine teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Seçer, eğitim ve öğretim alanında her zaman iş birliğine açık olduklarını beliterek, “Öğrencilerimiz hepimizin evlatları. Onların eğitimleri konusunda yürütülen her pojeye destek vermek taşıdığımız en önemli sorumluluklardan biridir. Bugüne kadar bir çok projede işbirliğimiz oldu. Bundan sonrada olacaktır. “Ifadesini kullandı.

Click the banner to read this article in English or Russian