Tarsus Kent Konseyi'nden Borsaya Ziyaret

  • 04.01.2023
  • tarsustb
Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ayşe Butcher ve Tarsus Kent Konseyi Sorumlusu Ayşegül Akdeniz Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Seçer’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Seçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tarsus ortak paydasında tüm yetkililere, halka ve sivil toplum kuruluşlarına aynı mesafede yaklaşıp sorunların çözümü için destek verdiklerini söyledi.
Kent Konseyi Başkanı Butcher, yeni seçilen başkan ve nezrinde Borsa yönetimini tebrik etti. Göreve yeni başladığını ve geldikleri günde Tarsus Kent Konseyi için birkaç önemli proje belirlediklerini, kent kültürü bilincinin geliştirilmesi üzerine projeler ürettiklerini belirttiği ziyarette Tarsus’ta yaşama bilicini ve yaşama kültürünü en üst seviyeye çıkarmak istediklerini söyledi. Herkesin kendi şehrinden beraberinde getirdiği çok güzel kültürleri olduğunu vurgulayan Butcher, “Elbette onu yaşayacaklar ve yaşamaya devam edecekler. Ama Tarsus’ta yaşamanın da ayrıcalığını hep beraber oluşturmamız lazım. Mesela diyoruz ki sevginin ve gönüllülüğün hâkim olduğu bir Tarsus, saygının hakim olduğu bir Tarsus, yardımlaşmanın hakim olduğu bir Tarsus, kardeşlik ruhunu hayata geçiren bir Tarsus.”
Seçer ziyarette, "Hepimiz tek bir amaç için mücadele veriyoruz. Bu da Tarsus’a hizmet etmektir. Görev tanımlarımız farklı olabilir, ancak esas olan hizmet etmektir. Gönüllülük esası ile yapılacak hizmetin hem kalitesi hem de önemi büyüktür. “ dedi


Click the banner to read this article in English or Russian

Tarsus Kent Konseyi'nden Borsaya Ziyaret
Tarsus Kent Konseyi'nden Borsaya Ziyaret