Tarsus Süt Ürünleri Tarımsal Üreticiler Birliği Başkanı Daniyal Avşar Tarsus Ticaret Borsasına ziyarette bulundu.

• 04.01.2023

Tarsus Süt Ürünleri Tarımsal Üreticiler Birliği Başkanı Daniyal Avşar, geçtiğimiz aylarda organ seçimlerini tamamlayan ve Tarsus Ticaret Borsası Yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Teke ile genel konularda iştirade bulunan Daniyal Avşar, ziyaret sırasında yeni yönetimine başarı dileklerinde bulunurken, son günlerde sektörde yaşanan sorunlar hakkında da istişarelerde bulundu.
Hayvancılık sektöründeki sorunun merkezinde ‘süt’ün yer aldığına dikkat çeken Daniyal Avşar, sütteki sorunun çözüldüğünde hayvancılık sektöründeki sorunlarında çözüleceğine inandığını dile getrdi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus adına yapabilecekleri konusunda, kurumlarla her zaman iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini belirterek, Borsası’nın önümüzdeki süreçte yapacağı yeni projeler hakkında Birlik Başkanı Avşar’a bilgi verdi.