• 29.12.2022
Tarsus Ticaret Borsası , Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

Tarsus Ticaret Borsası Meclisi, 2022 yılının son Meclis Toplantısı’nı Meclis Başkanı Murat Kaya başkanlığında gerçekleştirdi.

Zorlu şartlara rağmen 2022 yılı bütçesini büyük ölçüde tutturduklarını belirten Meclis Başkanı Murat Kaya, “Önümüzdeki yılın bütçe tasarısını ilgili personellerimiz, yönetim kurulumuz ve hesapları inceleme komisyonumuzla son haliyle birlikte sizlerle paylaştık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Borsamız adına, şehrimiz, ülkemiz ve dünya adına refahın, huzurun sürdüğü bir yıl diliyorum. Sizlerle birlikte Borsa tarihine yakışır başarılı çalışmalarla dolu bir yıl diliyorum. Umarım kaygılarımızdan, tasalarımızdan uzaklaştığımız bereketli bir yıl olur. Temennimiz 2023 yılının kendini güzellikleriyle, sevinçleriyle hatırlatan bir yıl ve Türkiye’nin yılı olması” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, yürüttükleri çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Hem faaliyetler anlamın da, hem de bütçe yönetimi anlamında iyi bir yılı geride bıraktıklarını belirten Seçer “Sizlerle birlikte yepyeni bir döneme başladık. Borsamız açısından nispeten olumlu bir dönem olsa da camiamız mensupları açısından zorlu bir yıl olduğu hepimizin malumu. Küresel ekonomide yaşanan ve neredeyse son 50 yıldır görülmeyen gelişmeler nedeniyle birçok belirsizlik yaşıyoruz . Her sektörün kendine has sorunları da var. Bizler elçiyiz. Ve asli görevimiz üyelerimizin üretim yapabilme gücünü beslemek ve güçlendirmek.” diye konuştu.

Toplantı sonrası Meclis Başkanı Murat Kaya, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Borsa Personelinin yeni yıllarını kutladı.

Click the banner to read this article in English or Russian