Tarsus Ticaret Borsası Meclisinin Yeni Yıl Mesajı

  • 01.01.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclisi, yılın son Meclis toplantısı sonrasında yeni bir yıla girilmesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

2023 yılında iş dünyasının istediği tek şeyin ‘istikrar’ olduğu belirtilen yeni yıl kutlamasında mesajda “İş dünyası olarak, sorunlarımız olduğu gibi, çok büyük umutlarımız ve hedeflerimiz bulunmakta. Olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 2023 yılında ülkemizin ve kentimizin daha aydınlık, daha huzurlu, daha istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi. Bizler bugüne kadar kentimiz ülkemizin 2023 yılı hedeflerine taşıyacak yeni projeler için gayret gösterdik. Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Tarsus’u hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

Yeni bir yıla girerken Tarsus Ticaret Borsası’nın yeni projeler üretmek için yoluna devam edeceği belirtilen mesajda “Tarsus Ticaret Borsamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Tarsus’un kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz.

Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede kentimizin ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi hedefledik. 2023 yılında da bütün enerjimizle yeni projeler üretmek, kentimizi özlemini duyduğumuz zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

2023 yılının Tarsus’a, ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla sevgi, daha fazla barış, huzur ve refah getirmesi temenni eder, başta üyelerimiz olmak üzere herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz” ifadesine yer verildi.
Tarsus Ticaret Borsası Meclisinin Yeni Yıl Mesajı
Tarsus Ticaret Borsası Meclisinin Yeni Yıl Mesajı