Tarsus Emekliler Derneğinden Borsaya Ziyaret

  • 26.12.2022
  • tarsustb
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış olduğu ziyarette, geçtiğimiz Ekim ayında yapılan organ seçimlerinde Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Seçer’e ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

Ömer Kurnaz ve beraberinde yönetim kurulu başkan yardımcısı Arif Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Bilal Zıvdır, Muhammed Esen ve Esabil Paçal ziyareti sırasında Borsa Başkanı Ali Seçer nezdinde yeni yönetime ve Meclise görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.
''Emeklilerimize Hizmet Vermek Bizler İçin Ayrı Bir Onur Kaynağıdır'' diyen Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, ülke genelinde üye sayılarının fazla olması sebebiyle şu anda 1. sırada olduklarını, derneğin mal varlığı ve gayrimenkul yönünden Türkiyenin en güçlü derneği olduğunu söyledi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tarsus ve ülkemizin hak ettiği yeri bulması, çalışanlarımızın ve emeklilerimizin haklarını önemsiyoruz." diyerek Ticaret Borsası yönetimi ve Meclisi olarak, Tarsus’un ekonomik, kültürel ve sosyal olarak daha iyi noktalara gelmesi için üzerlerine düşeni yapmak için her zaman hazır olduklarını ifade etti.


Tarsus Emekliler Derneğinden Borsaya Ziyaret
Tarsus Emekliler Derneğinden Borsaya Ziyaret