AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA

  • 16.04.2013
  • tarsustb

Borsamız, ulusal ve yerel iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılması, sunulan hizmet türlerimizin genişletilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla üyelerimizin beklentilerine cevap verebilmek ve onların sesiyle yoluna devam etmek gayesindedir. Borsamız kalite ve hizmeti arttırmayı misyonu haline getirmiştir. Üyelerimizden gelen ortak çözüm önerileri ile sorunları çözen, çalışanları ile birlikte karar almayı ilke edinen borsamız üyelerine verdiği hizmet kalitesini sürekli arttırarak alanında daha etkili bir kurum olma çabasındadır.

 
Süre ve kalite anlayışı bugün yerel şirketlerimizde yaşanan süreklililiği kısıtlayan en önemli 2 faktör olmuştur. Bu kapsamda değerlendirdiğimizde üyelerimizin nerdeyse tamamı aile şirketi konumundadır. Aile şirketlerini diğer şirketlerden ayıran ve ayrı bir uzmanlık konusu haline getiren işle iç içe geçmiş aile bağlarıdır. Aile şirketlerinde sadece şirketin kurumsallaşması yeterli değildir. Aynı zamanda aile ilişkilerinin de kurumsallaşması gerekir.
 
Bu konularda bizleri aydınlatacak, bakış açımıza yenilik getiren Çağ Üniversitemizin değerli öğretim üyesi Sayın Hocamız Doç. Dr. Kamuran Elbeyoğlu’na sunumları için teşekkür ederiz.İlgi ile katılım gerçekleştiren tüm üyelerimize saygılarımızı sunarız.Eğitime ait dosyayı Borsamızdan temin edebilirsiniz.
AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA
AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA
AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA
AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA