Akreditasyon Ekibine Bir Ödülde Borsadan

  • 16.09.2022
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, İstanbul başta olmak üzere Ankara ve İzmir gibi büyük İl’leri geride bırakarak akreditasyon sistemi denetiminden başarı ile geçen ve Türkiye’de 1.’lik ödülü alan ‘Borsa Akreditasyon Ekibi’ne plaket verdi.

Murat Kaya, Ticaret Borsası Meclisi’nin Eylül ayı olağan Meclis toplantısı sonrasında Borsa Akreditasyon ekibini toplantı salonuna davet ederek onları plaketle ödüllendirdi.

Akreditasyon sistemi denetiminden başarıyla geçen ve 1.’lik ödülünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alan ekibi kutlayan Borsa Başkanı Kaya “Tarsus Ticaret Borsası olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bir ilçe Borsası olarak Türkiye'deki Borsalar içinde birincilik ödülünü aldık. Ben, değişim ve dönüşümün öncüsü oldukları için bu ekibi kutluyorum” dedi.

Aidiyet duygusu içinde liyakatle çalışan Borsa personellerinin Tarsus Ticaret Borsasının başarılarında pay sahibi olduğunun altını çizen Başkan Kaya “Üyelerimize hizmet sunma noktasında Borsa personellerimizin temel düsturu ‘Üye Memnuniyeti’ oldu. Çalışanlarımızın gayretli ve fedakârca sunduğu hizmetlerin ödülünü de hep beraber aldık. Bir ilki gerçekleştirdik ve Borsalar içinde Türkiye birincisi olduk. Bu ödülü alırken Anadolu’ya da bir mesaj verdik. Personellerimizi gayretli çalışmalarından ötürü yeniden kutluyorum. Her çalışanımızı başta Genel Sekreterim Hasan Şanlı olmak üzere, Akreditasyon birimi ve Borsa personellerimi yürekten kutluyor ve başarı dolu nice yıllar diliyorum” ifadesini kullandı.

Borsa Başkanı Murat Kaya daha sonra büyük İl’leri geride bırakarak akreditasyon sistemi denetiminden başarı ile geçen ve Türkiye’de 1.’lik ödülünü alan Borsa Akreditasyon Ekibine

plaket takdim etti..


Click the banner to read this article in English or Russian

Akreditasyon Ekibine Bir Ödülde Borsadan
Akreditasyon Ekibine Bir Ödülde Borsadan