• 06.07.2022
TOBB’nin Tarsus’a Kazandırdığı Eser Hepimize Hayırlı Olsun

Tarsus Oda ve Borsa Başkanlarının talepleri doğrultusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilçemize yaptırılan mesleki okul tamamlandı.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve MDTO Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak ile Oda/Borsa Genel Sekreterlerinin gerçekleştirdiği ziyarette TOBB İnşaat ve Emlak İşleri Uygulama Müdürü Haluk Altuntaş, okulun yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu, Milli Eğitime teslim haline geldiğini belirtti.
Borsa Başkanı Murat Kaya ; “Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapılan 24 derslikli okulumuzun inşaatı tamamlandı. Şu anda 24 derslikli meslek lisemiz Milli Eğitim Bakanlığı hizmetine sunulmaya ve öğrencilerimizin eğitimine hazır. Birliğimizin Tarsus’a kazandırdığı bu muhteşem eserin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize kazandırılan bu muhteşem eser için TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisacıklıoğluna, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve MDTO Başkanı Cihat Lokmanoğlu ile TOBB Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. ” dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak ise, ‘’Desteklerinden dolayı Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere TOBB Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederiz. Bu proje gerçekten çok önemli ve özel bir proje. Okulumuz öğrenci kabulüne hazır. Tarsus’a ve iş dünyamıza hayırlı olsun. ’diye konuştu.

Click the banner to read this article in English or Russian