TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ÜLKEN'in ziyareti

• 29.06.2022
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya’ya ziyarette bulundu.

Borsa Başkanı Murat Kaya, Ülken’i ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek kendisine Tarsus’un sosyo-ekonomik, ticari ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Başkan Murat Kaya, Tarsus’un merkezi konumunda bulunduğunu, ticaret ve ekonomi anlamında tarihi boyunca bir kavşak noktası olduğunu, şehrin ve bölgenin dinamiklerinin harekete geçmesi ve ekonomik anlamda arzu edilen seviyeye ulaşması için kapsamlı desteklere ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

TOBB’un iş dünyasının sıkıntılarını gündeme taşımada ve inisiyatif almakta hiçbir zaman geri durmadığını ve taşın altına elini koymaktan çekinmediğini belirten Başkan Murat Kaya, “Biz,camia olarak büyük bir aileyiz. Ve inanıyorum ki bunun hakkını fazlasıyla veriyoruz. Bugüne kadar el birliğiyle, her sorunun üstesinden geldik;bundan sonra da geliriz.” Dedi.

Tarsus’da bulunmaktan mutlu olduğunu dile getiren TOBB Yönetim Kurulu Hakan Ülken de, Tarsus’a yabancı olmadığını, Tarsus’un ekonomik anlamda gelişmesi ve kalkınmasının bölgeye yansımalarının çok iyi olacağını kaydeden Ülken, “İş dünyamızın çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak; üretim yapan, istihdam sağlayan en küçük işletmeden en büyüğüne kadar hepsinin sorumluluğunu üzerimizde taşıyor ve yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında çaba gösteriyoruz. Tek derdimiz; iş dünyasında karşı karşıya olduğumuz problemlerin kaynağını doğru tespit edip, ilgili kurumlarla ortak çalışıp, çözümler geliştirerek firmalarımızın, üreticilerimizin önünü açmak, çarkların yeniden hızla dönmesine katkı sağlamaktır” diye konuştu.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ÜLKEN'in ziyareti