TADER'İN 2. TARSUSLULAR BULUŞMASINDAN BAŞKANIMIZA PLAKET

• 09.12.2014

Ankara’da bulunan Tarsusluların kurduğu Tarsuslular Derneği’nin (TADER) 2. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen “2. Tarsuslular Gecesi” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

TADER 2. Tarsuslular Gecesi’ne Borsa Başkanımız Murat Kaya ve Meclis üyelerimizde katıldı. Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, eski Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Sefa Demir, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı-Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, ve STK başkan ve yöneticileri, akademisyenler, işadamları, bürokratlar, Ankara başta olmak üzere çevre il’lerde bulunan Tarsuslular,bazı ülkelerin büyükelçilik temsilcileri ve davetliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan TADER Genel Başkanı Semih Özsu, etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti.

Gecede ayrıca 1. TADER Rhegma Ödül töreni yapıldı. İşbirliği Alanında/ Birlik ve Dayanışma Ödülü Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyi (TAKİK) Dönem Başkanı-Borsa Başkanımız Murat Kaya’ya  verildi.

TADER'İN 2. TARSUSLULAR BULUŞMASINDAN BAŞKANIMIZA PLAKET