FRUİT LOGİSTİCA BERLİN - ULUSLARARASI MEYVE VE SEBZE FUARI

  • 09.12.2014
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası ile Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası  işbirliğinde 4-6 Şubat 2015 tarihlerinde Berlin / Almanya’ya Yurt Dışı İş Gezisi düzenlenecektir.  Avrupa’nın en büyük yaş meyve sebze fuarı olan Fruit Logistica Berlin - Uluslararası Meyve ve Sebze Fuarı taze ürün ticaretinin, uluslararası buluşma noktası olma özelliğine sahip, en önemli fuarlarından biridir. Küçük ve orta ölçekli firmaların yanında, küresel oyuncular da bu fuarda, tek bir çatı altında toplanacaktır.

Farklı pazarla ulaşmak, etkili ve verimli bir şekilde ihracat oranını yükseltmek, sektördeki şirket imajını üst seviyelere çıkarmak ve dünya pazarlarına ürünler sunarak karlılığını arttırmak amacında olan 139 ülkeden, 2300'den fazla şirket 2014 yılındaki organizasyonda yer almıştır. 56 bin'den fazla profesyonelin ziyaretçi olarak ilgi gösterdiği fuar, 97 bin metrekarelik alana yayılmıştır. 

Dünya çapında iş bağlantıları kurmak, yeni iş fırsatları yaratmak, taze ürün sektöründeki yenilikleri ve son trendleri takip edebilmek için, Fruit Logistica Berlin’ de yer almak istiyorsanız KOSGEB destekli fuarına katılmak, detaylı bilgi almak isteyenlerin Borsamız ve Odamızla iletişime geçmesi gerekmektedir.

 

FRUİT LOGİSTİCA BERLİN - ULUSLARARASI MEYVE VE SEBZE FUARI