JANDARMA KOMUTANI VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN İADEYİ ZİYARET

  • 28.11.2014
  • tarsustb

Başkanımız Murat Kaya  ve Borsa Meclis üyelerimiz Yılmaz Karabulut, Mahmut Soysal ve Refik Zaman tarafından karşılanan   Tarsus Jandarma Komutanı Yzb.Yavuz BULUT ve İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çevik Borsamız Başkanı Murat Kaya’ya iadei ziyarette bulundu.
Tarsus Jandarma Komutanı Yzb.BULUT yaptığı açıklamalarda Tarsusta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Tarsus’a tayinimizden hemen sonra bizi makamımızda ziyaret etmiş ve hayırlı görevler temennisinde bulunmuştu. Bu hareketleri bizleri çok memnun etmişti. İadei ziyaret etmek bugüne kısmet oldu. Ayrıca bu vesile ile bizler için kutsal şanlı Türk Bayrağımızı bu ziyaretim anısına kendisine takdim ediyorum.” Dedi.

 

Başkanımızın Tarsus’un sorunlarına çok duyarlı olduklarını ve bunu takdirle karşıladıklarını vurgulayan İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çevik ise “Bu güzel ilçemizde halkımızın huzurunun bozulmaması için,  bizler gece gündüz hizmette olacağız. Var olan huzuru hep birlikte koruyacağız” diye konuştu.

 

Başkan Kaya, ise Tarsus Jandarma Komutanı Yzb.Yavuz BULUT  ve İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çevik ‘in iade-i ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek Emniyet ve Jandarma ile karşılıklı anlayış ve diyalogla kentin sorunlarının çözümü konusunda duyarlılık gösterdiklerini belirterek “ Sayın Komutanım, öncelikle hediyeniz bizleri çok duygulandırdı.Bizler için değeri ve maneviyatı kutsal olan bayrağımız için çok teşekkür ederim. Kıymetli komutanımız ve müdürümüzün nazik ziyaretleri bizleri onure etmiştir. Biz her zaman Tarsus’umuzun hayatının her alanında gelişmesi için var gücümüzle çalışıp, çabalıyoruz. Saygıdeğer komutanımıza ve müdürümüze iadei ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum,.”dedi.

 

JANDARMA KOMUTANI VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN İADEYİ ZİYARET
JANDARMA KOMUTANI VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN İADEYİ ZİYARET
JANDARMA KOMUTANI VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN İADEYİ ZİYARET