TARSUS TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNDEN ZİYARET

• 28.11.2014

Şube Başkanı Figen Aktan ve   beraberinde Elife Turgut ile birlikte ziyaret ettiği Başkanımız Murat Kaya,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Türk Kadınlar Birliğinin Türkiye‘nin ilk kadın derneklerinden biri olduğunu ve birçok öğrenciyi okutarak toplumda önemli bir yeri doldurduğunu, kadınların sosyal sorumluluk projelerinde daha aktif olması gerektiğini belirten Murat Kaya,  Türk Kadınlar Birliği şubesi olarak sizlerin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz’ dedi.

Türk Kadınlar Birliği Tarsus şube başkanı Figen Aktan ise Tarsus’ta kurulan ilk kadın derneği olduklarını ve 2015 yılında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye’nin çeşitli illerinden 500 kadını Tarsus’ta konuk edeceklerini söyledi.

TARSUS TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNDEN ZİYARET