TURİZM BÖLGESİ TAHSİSİNDEKİ GELİŞMELER BİZLERİ ÜZDÜ

  • 24.11.2014
  • tarsustb

Borsa Başkanımız ve Tarsus'ta 22 STK'nın bir araya gelerek kurduğu Tarsus Kalkınma ve İşbirliği (TAKİK) Yürütme Kurulu Başkanı Murat Kaya, Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi'ndeki firmaların tahsislerinin iptal edilmesine son derece üzüldüklerini belirtti.

Basına yaptığı konuya ilişkin yaptığı özel açıklamada TAKİK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, beklentilerinin en kısa zaman içerisinde yeni firmalara tahsislerin bir an önce yapılması olduğunu söyledi.

TAKİK olarak kurumların normal işleyişinin dışında temel amaçlarının kentin gelişmesine, kalkınmasına ve tanınmasına katkı sağlayacak olan projelerin takip edilerek, hayata geçmesi noktasında olduğunu vurgulayan Başkan Murat Kaya, "Bu nokta Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesinin tahsislerinin iptali bizleri ziyadesi ile üzmüştür. Umuyorum ki, en kısa zamanda yeni tahsisler yapılması ve hazırlanan alt yapının hızla faaliyete geçeceğine inanıyor ve bekliyoruz. TAKİK olarak ortak fikir birliğimiz bu yönde." diye konuştu.

Önümüzdeki günler içerisinde ikili görüşmelere başlayacaklarını ifade eden TAKİK Başkanı Murat Kaya, "Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik başta olmak üzere konuyla ilgili tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, ikili görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz.

Kentimizin gelişimi için elzem olan Kazanlı Turizm Projesinin hayata geçmesi için taleplerimizi ileteceğiz. Görüşmelerimizin sonuçlarını kamuoyu ile paylaşacağız." şeklinde konuştu.

 

TURİZM BÖLGESİ TAHSİSİNDEKİ GELİŞMELER BİZLERİ ÜZDÜ