Üye Ziyaretleri; “İkinci nesil ile yola devam ediyor”

  • 01.04.2022
  • tarsustb
Üye Ziyaretleri; “İkinci nesil ile yola devam ediyor” .
Borsa üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, ERZA TARIM ÜRÜNLERİ sahibi Erden ZAMAN’a ziyaretlerinde, yaş meyve sebze üretimi, ihracatı ve genel ekonomi hakkında istişarede bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Erden Zaman, sektöründe 40 yılı aşkın süredir ve şimdi de 2. Nesil olarak birlikte kızı Betül Zaman ile devam ettiklerini, güven ve deneyimleri ile hizmet verdiklerini, Tarsus Ticaret Borsası’nın da hizmetlerine verdiği katkıdan da memnun olduklarını ifade etti.
“İkinci nesil ile yola devam ediyoruz” diyen Zaman, dünyanın istediği kalitede, insan sağlığına uygun üretim ve ambalaj kullandıklarına dikkati çekerek, ürün gamlarında olan çeşitliliğin arttığını, müşterilerinin ve tüketicinin güvenini kaybetmemenin en önemli misyonları olduğu ifade etti.
Erden Zaman, son günlerde ihracatta yaşanan sıkıntılardan kaynaklı yaşanan sorunları dile getirdiği gibi yine geçen haftalarda gerçekleşen zirai don sonucunda üreticilerin mağduriyetine de ziyarette değindi.
Rusya-Ukrayna savaşının devam etmesi, yaşanan zirai don sonrası ürün kaybı ile birlikte ihracatta zor ve sıkıntılı günlerin yaşanacağına dikkat çekerek Borsanın ihracatçı üyeleri için ve zirai don ile ilgili oluşturduğu lobi çalışmalarını da takdir ettiğini belirten Erden Zaman, “ Her yıl ihracat miktarımızı arttırıyoruz. Önceleri sebze ile yaptığımız ihracatımıza meyve ve narenciyeyi de kattık. İhracat çıtasını yükseltmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Rusyada güçlü bir pazarımız var ama farklı hedef ülkelerimizde oluştu. Bu hedef pazarlarımızda da çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu yıl öncelikli hedefimiz Pazar payımızı arttırmak ve yeni hedef pazarlarda rekabetimizi arttırmak. Sağlığı her zaman öncelik olarak kabul ettik, kaliteden ödün vermeden Rusya ve Avrupa pazarlarında faaliyetimiz devam ediyor. 10 dan fazla ülkeye yaş sebze ve meyve ihracatı yapıyoruz. Borsanın hedef pazarları araştırmada ihtiyacımıza cevap vereceğini de biliyoruz. Borsa Yönetimine ve personellerine de ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. “Dedi.

Başkan Yardımcısı Seçer , “ Yılların verdiği deneyim, tecrübe ve yoğun çalışma temposu ile yakaladığınız kalite ve hizmeti en iyi şekilde yöneterek kendi sektörünüzün duayeni olarak kızınız Betül hanımla işinizi daha da geliştirmenizden memnuniyetle izliyoruz. Hedef pazarlar için Dış Ticaret Ofisimiz her zaman üyelerimizin emrinizde.” dedi.


Click the banner to read this article in English or Russian

Üye Ziyaretleri; “İkinci nesil ile yola devam ediyor”
Üye Ziyaretleri; “İkinci nesil ile yola devam ediyor”