Başkan Murat Kaya, Berat Kandilini Tebrik Etti

  • 17.03.2022
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, içinde bulunduğumuz üç aylar içerisinde en mübarek gecelerden biri olan ve İslam dünyası için büyük önem taşıyan Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı.
Başkan Murat Kaya, kutsal gecelerin iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişi muhasebe etmemiz, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, " Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden Berat Kandili’ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek insanların mutluluğu için dua etmeliyiz.
Ramazan ayının da müjdecisi olan bu geceyi iyi değerlendirip bol bol dua ederek geçirmemiz gerekiyor içinde bulunduğumuz ve dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan pandemi ve ekonomik nedenlerle zor durumda olan kardeşlerimize de bol bol dua edelim. Covid-19 salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz bu zaman diliminde ve yaşadığımız bütün zorluk ve sıkıntıları aşmayı temenni ediyorum.
Manevi iklimi yüksek bu gecede, vicdani bir muhasebe yaparak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutarak, barışın, dostluğun ve kardeşliğin pekiştirilmesi gerektiğine inanıyor, Mübarek Berat Kandilinin kutlu olmasını diliyor, bu müstesna gecemizin milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz eder selam ve saygılar sunarım” dedi.
Başkan Murat Kaya, Berat Kandilini Tebrik Etti