• 03.03.2022
Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konseyi Toplandı.
Başta pandemi olmak üzere, bazı odalar ve kooperatiflerin seçimlerinin de araya girmesiyle uzunca bir süredir bir araya gelemeyen Kısa adı TAKİK olan, Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Konsey toplantısı tüm üyelerinin katılımı ile gerçekleti.
Konsey, Tarsus’un ekonomi ve ticarette kalkınmada öncelikli konuların ele aldığı toplantıda, Tarsus’un İl olması konusu, sahil bandı, genel olarak otel ihtiyacı, Tarsus’un sorunlarıyla ilgili güçlü bir lobi oluşturulması hususları ile Tarsus OSB ‘de faaliyete geçecek firmaların nitelikli eleman temini, Çukurova Bölgesel Havalimanı, Tarsus’a yeni yapılan Devlet Hastanesi‘nin açılması ve hastane kavşağının durumu Tarsus şehir içi tren hattının üst geçiş şeklinde planlanması, konuları görüşüldü..

Click the banner to read this article in English or Russian