Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

• 25.02.2022
Mesajında şu ifadelere yer veren Ekincioğlu;
"İslam alemi için önem arz eden Miraç Gecesi’nin özünde her türlü kötülükten arınma, fedakarlık, paylaşma ve tertemiz mertebeye erişmek vardır. Bu müstesna zamanın iyi değerlendirilerek sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine gayret göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyor, bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını temenni ediyorum.