Başkan Murat Kaya'nın Regaip Kandili Kutlama Mesajı

  • 03.02.2022
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'nin tüm İslam âlemine sağlık, birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Murat Kaya, idrak edeceğimiz Regaib Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, tüm İslam Âlemi başta olmak üzere Tarsus halkının ve Borsa üyelerinin kandili kutladı.

Kandillerin manevi hayatımızda önemli yerleri bulunduğunu belirten Başkan Kaya “Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi olan mübarek üç aylara kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üç aylar; rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu, yaşanan onca sıkıntı ve karmaşanın yumuşaması için de değerli bir imkan sunacaktır. Bu aylar sevgi, şefkat, merhamet, kardeşlik, birlik ve beraberlik hislerimizin, dini duygularımızın yoğunlaştığı kutlu zaman dilimleridir” dedi.

Üç aylar ve içerisinde bulunan mübarek gecelerden nasiplenmek gerektiğine vurgu yapan Başkan Murat Kaya, “Yüce Rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına eşsiz bir fırsattır. Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir” ifadesini kullandı.

Pandemi dolayısıyla başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyanın zor günler yaşadığına dikkat çeken Kaya “Bu mübarek günlerin, içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin bitmesine vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Borsa üyelerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutluyor ve hep birlikte daha nice kandillere sağlıkla kavuşmayı temenni ediyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.
Başkan Murat Kaya'nın Regaip Kandili Kutlama Mesajı