Borsa Personeli 2022 Yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi

  • 31.01.2022
  • tarsustb
Borsa personelleri 2022 yılının" İlk Personel Toplantısını" gerçekleştirdi

Toplantıda, 2022 yılına ait işlerin ve programların zamanında yapılması için ilgili birimlere gerekli bilgiler aktarılırken, yıl sonu hedeflerine ulaşabilmek için alınması gereken önlemler, yeni yöntemler, ihtiyaçlar, sorunlar ve çözüm önerileri de görüşüldü.

2021 yılı sonu itibariyle Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistiklerin (Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) değerlendirildiği toplantının devamında 2022 yılı üyelere ve personellere yönelik eğitim ve toplantı konu başlıkları istişare edildi.
Fiziki ve telekonferans ortamında gerçekleşen personel toplantısında Borsa genel sekreteri, "Geçtiğimiz 2021 yılındaki yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2021 yılında başarılı çalışmalar yaptık, başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Doğru planlama, azimli, çalışkan personel ve uyumlu ekip çalışması ile mümkündür. Aynı şekilde bu yılda tüm programlarımızı eksiksiz olarak tamamlayarak yıl sonu hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantıda 2022 yılı için planlanan ve personelleri yakından ilgilendiren performans odaklı yeni uygulamalar anlatıldı.
Ayrıca, 2022 yılı kalite hedefleri ve faaliyet takvimi içerisinde yer alan konular ile eğitim planı istişare edilirken 2021 yılının 2020 yılı ile kıyaslaması yapıldı.
Basında görünürlüğün %6 oranında, basın bildirilerinde %25 oranında, iletişimde SMS kullanımının %44 oranında, e-posta kullanımının %13,5 oranında ,politika-temsil-lobi kabiliyetinde %16 oranında web sayfası görüntülenmesinde %27,5 oranında artış olduğu, online işlemler sayısının ise 186 adet gerçekleştiği toplantıda personeller ile paylaşıldı.

Borsa Genel Sekreter Hasan Şanlı 2021 yılında personellerin özverili çalışmalarını takdir ederek, her personele çalışmalarından ötürü ayrı ayrı teşekkür etti.

2022 yılının sağlıklı, başarılı, huzurlu geçmesi temennilerinde bulunularak, karşılıklı istişarelerle toplantı tamamlandı.
Borsa Personeli 2022 Yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi
Borsa Personeli 2022 Yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi