TAKİK YÜRÜTME KURULUNDAN VALİ ÇAKACAK’A ZİYARET

• 04.11.2014

TAKİK ( Tarsus Kalkınma ve İşbirliği Kurulu) Yürütme Kurulu ve Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ile beraberinde Tarsus TSO Başkanı H.Ruhi Koçak, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Tarsus Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz,  Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın’dan oluşan  TAKİK Yürütme Kurulu Üyeleri Valimiz Sayın Özdemir Çakacak’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

TAKİK Yürütme Kurulu Başkanı Murat KAYA, “Tarsus tarihi, kültürü, beşeri yapısı ile bir mozaiktir. Bizler bölgemizin kanaat önderleri olara geçen yıl oluşturduğumuz TAKİK ile Tarsus un gündemine ve sorunlarına yönelik çözümler arayışındayız. Tarsus Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Milletvekillerimiz ile de yakın çalışma içerisinde bulunarak Tarsus’un gündemine dair konularda, sorunların çözümünde, ekonomik ve kalkınma hedeflerinin planlanmasında, Tarsus’un sosyal,ekonomik ve  kültürel yaşantısına sağlanacak katkılar konusunda alınacak çözüm önerilerine katkı ve işbirliği sağlamaya çalışmaktayız.

Bu çabalarımıza devam edeceğiz, hız vereceğiz. Öncelikli hedefimiz her zaman her yerde icrasına çalıştığımız Tarsus’a Tarsus Devlet Üniversitesi kurulmasıdır.Tarsuslular olarak bizler üniversite kurulması için büyük heyecan ve kararlılık içindeyiz.Bunların dışında ağırlıklı konularımızın başında Hava alanı ve Sahil bandı projelerinin hızlanması, Tarsus’ta Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çaba ve gayretlerimiz devam edecektir. Üzerimize düşen yük ağır ve meşakkatlidir. Bizler Tarsus için elele verdiğimiz sürece, özveri birlik ve dayanışma içinde önümüzde hiçbir engelin kalmayacağını çok iyi biliyoruz. ” dedi.

Vali Çakacak’ı ziyaret eden TAKİK Yürütme Kurulu, Vali Çakacak önderliğinde Tarsus için başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerine inandıklarını dile getirdi.

Sayın Valimiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TAKİK Yürütme Kurulu’na teşekkür etti.

TAKİK YÜRÜTME KURULUNDAN VALİ ÇAKACAK’A ZİYARET