UN GLOBAL COMPACT TÜRKİYE'DEN

• 04.11.2014

Üyesi olduğumuz UN Global Compact,  Ulusal Ağlar Yıllık Forumun’da 2014 yılı için verilen En Başarılı Ulusal Ağ Ödülü’nü iletişim, iş birliği ve bilgi paylaşımı alanında gösterdiği üstün başarı sebebiyle Global Compact Türkiye kazandı. Ödülün kazanılmasında Global Compact Türkiye’nin geliştirdiği ve UN Global Compact’e kazandırdığı Sektörel Yayılım Stratejisi, Çarpan Etkili İşbirlikleri Yaklaşımı ve Ulusal Ağlar Gelişim Modeli çalışmaları etkili oldu.

UN Global Compact (Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi), sürekli rekabet içindeki iş dünyasında ortak bir kalkınma kültürü oluşturmak üzere evrensel ilkeler öneren yenilikçi bir kurumsal sorumluluk yaklaşımıdır. Vizyonu, “sürdürülebilir ve kapsamlı küresel ekonomi” olan Sözleşmeye taraf olmak tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır. Toplam 291 imzacısı ile Global Compact Türkiye Ulusal Ağı, dünyadaki en büyük 13’üncü Ulusal Ağ’dır.

UN GLOBAL COMPACT TÜRKİYE'DEN