BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BORSAMIZA ZİYARETİ

  • 04.11.2014
  • tarsustb

Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can Borsamıza ziyarette bulunarak yeni inşaat alanımızı ve borsa kompleksimizi gezdi.Başkanımız Murat Kaya tarafından Belediye Başkanımıza   Borsamızın yeni binası ve kompleksimiz içinde bulunan soğuk hava depoları ile yapılmakta olan Pazar yeri inşaat alanımızın son hali anlatıldı.

 

Borsa hizmet binası ve aynı zamanda kompleks içerisinde bulunan soğuk hava depoları ve tarım ürünlerine yönelik inşası devam eden yatay depo ve bürolar hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız, kentin hem üreticisine, hem de tüccar ve sanayicisine ve dahası ulusal çapta hizmet sağlayacak bir değeri Tarsus’a kazandıracak Tarsus Ticaret Borsasının yeni hizmet alanının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Başkanımız Murat Kaya,”Daha kaliteli, alım ve satımda piyasaya hakim ve ulusal ölçekte itibar sağlayan bir kurum olma yolunda emin adımlarla hizmet yolumuzda devam ediyoruz.Şu an inşaat alanımızın da tamamlanmasıyla yaklaşık kendi mülkümüz olan  30 dönüm arazi üzerine bu hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz.İdari binamız 4 katlı olup, 1 inci katında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz ve internet üzerinden alım satım  imkanı sağlayacak Borsa satış salonumuzu düzenlemekteyiz.Binamızın 4 üncü katında 180 kişilik konferans salonumuz mevcut. Binamızın hemen güney cephesinde 11 adet 0 derece soğuk hava depolarımız ve -18 derece 2 adet soğuk hava depolarımız mevcut ve çalışır vaziyette olup uzaktan izlenebilme ve uzaktan kontrol sistemleri mevcuttur. İnşaatı devam eden 14  yatay depo ve 40'ar metrekarelik 24 büromuz bulunuyor.Zemin katımıza ise "Tarım Müzesi" kurma çalışmalarını planlamaktayız. Ticaret borsasının sahip olduğu bu kompleks ile tüm kent ve ülkemiz için hizmetteyiz" diye konuştu.

 

Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can Borsamızın yeni hizmet binasını ve sosyal donatılı kompleksimizi oldukça beğendiğini dile getirerek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BORSAMIZA ZİYARETİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BORSAMIZA ZİYARETİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BORSAMIZA ZİYARETİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BORSAMIZA ZİYARETİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BORSAMIZA ZİYARETİ