Tarsus Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı

  • 31.12.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı.
Başkan Murat Kaya, “Yeni yılda Tarsus için müjdeli haberlerimiz olacak.”
Tarsus Ticaret Borsası Meclisi 2021 yılının son meclis toplantısını Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel Başkanlığında gerçekleştirdi.
Temel, “Tarsus başta olmak üzere, bölge ve ülke ekonomisindeki, ticaretindeki gelişmeler ile tarım ve diğer sektörlerin istişare edildiği toplantının ardından yaptığı açıklamasında, 2021 yılında yaşanan ekonomik gelişmeler üzerine değerlendirmede bulunurken, 2022 yılının hem ülkemiz hem de bölgemiz adına sağlıklı ve hayırlı bir yıl olması temennisinde bulundu.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ise, Borsanın Aralık ayı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgiler verirken, geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da gerçekleştirilen TOBB Müşterek Konsey Toplantısında alınan kararlarla ilgilide bilgiler aktardı.
Murat Kaya, 2021 yılında da devam eden pandemi dolayısıyla iş dünyası olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Bizler İş dünyası olarak, gelecekten hiçbir zaman umudumuzu kesmedik. 2022 yılı için sorunlarımız olduğu gibi, büyük umutlarımız ve hedeflerimiz de bulunmaktadır. Olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir. Tarsus iş dünyası olarak biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 2022 yılında ülkemizin ve güzel kentimiz Tarsus’umuzun daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin en büyük ortak temennisidir. “ Dedi
Tarsus Ticaret Borsası olarak; başarı hikayelerinin yeni yılda da devam edeceğinin altını çizen Borsa Başkanı Murat Kaya, önümüzdeki günlerde hem Tarsus’a hem de Ülkemize müjdeli haberlerimiz olacak. Bu müjdeli haberimiz ile ilgili çalışmalarımız tamamladık. Tarsus’u hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede Tarsus’un ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Borsa olarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Tarsus’un kalkınma yolculuğuna destek vermeye devam edeceğiz.
Ben bu vesile ile Yeni Yılın, başta ülkemiz olmak üzere, Tarsusu’muza, Borsa üyelerimize ve borsa personellerimize sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.
Tarsus Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı
Tarsus Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı