GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR PROJEMİZ

  • 28.03.2013
  • tarsustb

Lise seviyesindeki öğrencilerimize tarihimizi unutturmama, Sosyal ve Kültürel açıdan gelişimlerine katkıda bulunulması amacıyla gerçekleştirilen “GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR" Projesi kapsamında Tarsus İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ufuk Solmaz, Meclis Başkanımız Aytekin İnç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ali Nail Özkul, Mehmet Erdoğan, Sefa Türkmen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yalçın Yılmaz,Mustafa Kabul, Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kemal Yıldırım ve Liseli gençlerimizle “Çanakkale 1915 “ sinema filmi gösterimi izlendi.

 
Meclis Başkanımız Aytekin İNÇ Proje hakkında;
“Çanakkale Zaferi, bu vatan toprakları için kalpleri bir atan vatandaşlarımızın, şehitlerimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır. Çanakkale Zaferi Bizim için ne kadar önemli ise, binlerce kilometre öteden Gelibolu’ya savaşmak için gelen Anzak’lar içinde milli ruh kavramının oluştuğu bir zaferdir. Bugünlerimizin anlamını ve sahip olduklarımızın değerini anlayabilmek için bu toprakların değerini yazanların kimler olduğunu bilmemiz lazım. Ülkemiz coğrafyasında yüzlerce yıldır sevinçte ve kederde kader birliği yapmış insanların verdiği bu mesaj, ilelebet geçerliliğini koruyacaktır.
Tarsus Ticaret Borsası olarak “GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR" Projesini Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğümüzle beraber hayata geçirdik.
 
Bu projemizde amacımız ; liselerde okuyan öğrencilerimize Çanakkale Zaferi ruhunu benimsetmek, birilerinin boyunduruğu altında yaşamaktansa haklı davasını canlarıyla, kanlarıyla savunanların , en ağır koşullarda sevdiklerini ve vatanını korumak için insanüstü mücadele verenlerin tarihi nasıl yazdıklarını hatırlatmaktır.” Dedi.”Tarsus’da bulunan odaların gençlerimize yönelik projeleri desteklemesi halinde kazanan yine Bizler olacağız “ diyerek sözlerini tamamladı.
 
GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR PROJEMİZ
GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR PROJEMİZ
GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR PROJEMİZ