Başkan Murat Kaya'nın Yeni Yıl Mesajı

  • 30.12.2021
  • tarsustb
Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Murat Kaya mesajında;
“Diliyorum ki 2022 yılı bu topraklar üzerinde yaşayan herkese daha fazla sevgi, anlayış ve huzur getirsin. Çünkü yaşamın asıl temel nedeni sevgi ve inançtır. İnsanlığın ayakta kalmasını sağlayan yegane güç de budur.” Dedi.
2020 ve 2021 yıllarının ı pandemiyle geçirilen yıllar olduğuna, salgının devam ettiği bir ortamda yaşanan belirsizliklerin çeşitli riskleri de 2021 de birlikte yaşandığına dikkat çeken Başkan Murat Kaya, “Sanayisiyle, tarımıyla, ticaretiyle, turizmiyle, hizmetler sektörüyle her alanda istihdamın güçlü bir şekilde desteklenmesini umut ettiğimiz 2022 yılının ülkemize milletimize ve elbette ki yatırıma üretime ve istihdama yönelecek olan iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum.
2022'de küresel ekonomide toparlanma öngörüsü daha da ağırlık kazanmaktadır. Elbette bu toparlanmalar bölgeler ve ülkeler arasında farklılık gösterebilecektir. Ancak inanıyorum ki; bütün dünyayı sarsan pandemi ve ekonomik sorunların altından yine el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde kurtulmak için gayret göstereceğiz.
İnşallah 2022 yılında hep beraber güven ve istikrarlı bir sürece ulaşacağımızı umut ediyor,
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın üyelerimize iş dünyamıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor 2022 yılının sağlık huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum." Dedi.


Click the banner to read this article in English or Russian


Başkan Murat Kaya'nın Yeni Yıl Mesajı