Üye Ziyaretleri; “Hangi sektör para kaybetmeyi ister”

  • 16.11.2021
  • tarsustb
Üye Ziyaretleri; “Hangi sektör para kaybetmeyi ister” .
Borsa üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Gönkar Tarım Taşımacılık Madencilik İnşaat Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi –Turan Gönder’e ziyaretlerinde, yaş meyve sebze üretimi, ihracatı ve genel ekonomi hakkında istişarede bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Turan GÖNDER, sektöre 50 yılı aşkın süredir ve 2 nesildir devam eden güven ve deneyimleri ile hizmet verdiklerini, Tarsus Ticaret Borsası’nın verdikleri hizmete olan katkısından da memnun olduklarını ifade etti.
“Hangi sektör para kaybetmeyi ister” diyen Gönder, dünyanın istediği kalitede, insan sağlığına uygun üretim ve ambalaj yaptıklarına dikkati çekerek, ürün gamlarından dolayı müşterilerinin ve tüketicinin güvenini kaybetmemenin en önemli misyonları olduğu ifade etti.
Gönder, 2020'de ihracatta başarılı bir ivme sergilediklerini, Borsanın URGE projesi kapsamında daha hızlı yol aldıklarına değinerek, “İhracat çıtasını yükseltmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Rusyada güçlü bir pazarımız oldu, hedef pazarlarımızda da çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu yıl öncelikli hedefimiz Pazar payımızı arttırmak ve yeni hedef pazarlarda rekabetimizi arttırmak” dedi.
Proje bazında yürüttükleri yeni yatırımlarından, karşılaştıkları sorunlardan bahseden Gönder, bu aşamada Borsanın sağladığı desteklere de teşekkür ederek, “İhtiyacımıza anında cevap veren bir Borsamız var. Borsa Yönetimine ve personellerine de ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. “Dedi.

Başkan Yardımcısı Seçer , “ Yılların verdiği deneyim, tecrübe ve yoğun çalışma temposu ile yakaladığınız kalite ve hizmeti en iyi şekilde yöneterek kendi sektöründe uzmanlaşmış olmanızı takdir ediyor, Borsamız ve şahsım adına yeni tesisinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Üye Ziyaretleri; “Hangi sektör para kaybetmeyi ister”
Üye Ziyaretleri; “Hangi sektör para kaybetmeyi ister”
Üye Ziyaretleri; “Hangi sektör para kaybetmeyi ister”