Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneğinden IRAK Pazarında İş Fırsatları

• 08.11.2021
Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneğinden (USİAD ) gelen davettte;
4 İl Valisinin , Irak Ticaret Odaları Federasyonu , Irak sanayi Odaları Federasyonu, Irak müteahhitler Birliği Federasyonu, Irak İşadamları Birliği Genel merkezi, Irak Ekonomik Konsey ,Irak -Türkiye Ticaret Odası ve Diğer 3 ildeki Odalar, Birliklerin Desteği ile 10-16 Aralık 2021 Tarihleri arasında yapılacak olan , IRAK’IN / BAĞDAT-AL ANBAR (RAMADİ ) –KERBELA –NECEF TİCARET FORUMLARI için VIP programı düzenlenmiştir.
Türkiye’nin en önemli Ticaret partneri olan Irak’ın 4 ilinde iş fırsatlarını Değerlendirmek isteyen Türkiye’nin 7 Bölgesinden İş insanlarının katılımı ile B2B ( Business to Business ) Türkiye ve Iraklı iş insanları arasında ikili iş görüşmeleri ve G2B ( Government to Business ) Iraklı kurum / Kuruluş temsilcileri ile Türkiye Firmalarının ikili Görüşmelerini de içeren yatırım ve Ticaret Forumları programı hazırlanmıştır.
Türkiye'mizin en önemli Ticari partneri olan Irak’a yatırım ve iş fırsatlarını değerlendirmek isteyen iş insanlarımız davet edilmiştir.